Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]После эксгумации тела украинского военного обнаружили отсутствие внутренних органов[:ua]Після ексгумації тіла українського військового виявили відсутність внутрішніх органів[:]

[:ru]Военнослужащий и хирург Олег Бенца имел острую форму панкреатита. Он обратился в больницу с болями в животе

С болями в животе военный обратился в больницу, где работал сам, прежде чем ушел воевать на фронт. 38-летний Олег Бенца умер через двое суток после того, как прибыл в заведение. Причину его смерти буду устанавливать целый год. Об этом НСН узнал из сообщения на сайте ДЕЛО.

“Факторы, которые могли повлиять на развитие осложнения – отсутствие реальной диагностики и патологического состояния, неадекватная диагностика, отсутствие дополнительных методов диагностики УЗИ, неправильное толкование лабораторных исследований” — это впоследствии, после смерти мужчины, констатирует Дмитрий Дзюба, эксперт клинико-экспертной комиссии МЗ

[:ru]После эксгумации тела украинского военного обнаружили отсутствие внутренних органов[:ua]Після ексгумації тіла українського військового виявили відсутність внутрішніх органів[:].

Чтобы найти виновных в смерти сына, Анна Бенца согласилась на эксгумацию тела. Оказалось, что из тела исчезли внутренние органы.

“Когда была проведена эксгумация тела, что кстати очень редкий случай, обнаружили, что отсутствуют в теле именно те органы, которые и должны были бы быть исследованы патологоанатомом как одна из причин смерти человека”, — рассказал Олег Мицик, адвокат потерпевшей.

Кстати, недавно “НСН” писал: В чужой одежде и с гримом на теле – убитого в Польше украинца вернули в Украину[:ua]Військовослужбовець і хірург Олег Бенца мав гостру форму панкреатиту. Він звернувся до лікарні із болями у животі

З болями в животі військовий звернувся до лікарні, де працював сам, перш ніж пішов воювати на фронт. 38-річний Олег Бенца помер за дві доби після того, як прибув до закладу. Причину його смерті встановлюватимуть цілий рік. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті ДІЛО.

“Фактори, які могли вплинути на розвиток ускладнення – відсутність реальної діагностики і патологічного стану, неадекватна діагностика, відсутність додаткових методів діагностики УЗД, неправильне тлумачення лабораторних досліджень” — це згодом, після смерті чоловіка, констатує Дмитро Дзюба, експерт клініко-експертної комісії МОЗ

[:ru]После эксгумации тела украинского военного обнаружили отсутствие внутренних органов[:ua]Після ексгумації тіла українського військового виявили відсутність внутрішніх органів[:].

Аби знайти винних у смерті сина, Анна Бенца погодилась на ексгумацію тіла. Виявилось, що з тіла зникли внутрішні органи.

“Коли було проведено ексгумацію тіла, що до речі дуже рідкісний випадок, виявили, що відсутні в тілі саме ті органи, які і мали би бути досліджені патологоанатомом як одна з причин смерті особи”, — розповів Олег Мицик, адвокат потерпілої.

До речі, нещодавно “НСН” писав: У чужому одязі і з гримом на тілі вбитого в Польщі українця повернули в Україну[:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×