Купити квартиру в Дніпрі

Під Києвом згорів найбільший склад заморожених продуктів «Наша Ряба» – знищено ракетою

згорів склад продуктів "Наша Ряба"

Під Києвом у Броварському районі згорів найбільший в Україні склад заморожених продуктів «Наша Ряба». В нього потрапила російська ракета

На знищеному складі, що належав Миронівському хлібопродукту (МХП), зберігалася заморожена продукція торгової марки Наша Ряба та інших виробників.

Про знищення складу повідомив голова Київської військово-цивільної адміністрації Олексій Кулеба. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

Він також повідомив, що на даху складу було встановлено маячок, який подав сигнал ворогові про місцезнаходження стратегічного об’єкта.

згорів склад продуктів Наша Ряба

“З’ясувалося, що на даху будівлі напередодні диверсанти встановили маячок. Закликаю всіх і кожного звертати увагу на підозрілі предмети на будинках, дорогах, об’єктах інфраструктури та негайно повідомляти поліції!” – йдеться у повідомленні.

Знищення складу підтвердили також у самому МХП. На щастя, людських жертв вдалося уникнути. Проте згорів гігантський запас заморожених продуктів – курятини Наша Ряба та інших. Адже, крім МХП, на цьому величезному складі зберігали свою продукцію ще й інші виробники. Загалом знищено продукції на суму близько 230 мільйонів гривень.

“Це найбільший склад України для зберігання замороженої продукції. Крім МХП, ним також користувалися великі торгові мережі. Ворог атакує продовольчу безпеку України. Кожен співробітник МХП докладе максимум зусиль для того, щоб українці мали продукти харчування! Віримо в Україну і наші Збройні Сили !”, – йдеться у заяві компанії.

Ворог нині застосовує ті ж самі антигуманні методи, які застосовувала у Другій світовій війні фашистська Німеччина. Так, на початку блокади Ленінграда, у вересні 1941 року, німці здійснили авіаційний наліт на Бадаївські склади – найбільші продовольчі склади міста на Неві. Від ударів авіабомб склади спалахнули, і на них згорів гігантський запас продовольства. Цей авіаналіт коштував життя сотням тисяч мешканців великого міста. А тепер нащадки тих, чиї життя забрала блокада, і хто разом з українцями здобув велику перемогу над фашизмом, взяли на озброєння найогидніші фашистські методи.

На скільки Україні вистачить продуктів в умовах війни

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×