Купити квартиру в Дніпрі

Орки відмовляються їхати в Україну: які історії розповідають про Чорнобаївку, Чорнобиль та Конотоп ( ВIДЕО)

Орки відмовляються їхати в Україну: які історії розповідають про Чорнобаївку, Чорнобиль та Конотоп ( ВIДЕО)

Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім розповів про масові відмови рашистів брати участь у війні. Чому орки відмовляються їхати в Україну і які історіїї вони розповідають

Віталій Кім розповів, що орки відмовляються їхати на війну в Україну, навіть під загрозою ув’язнення. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті Цензор.НЕТ.

За його словами більшість «отказников» – це мешканці центральних районів росії. Зазвичай вони більш інформовані про втрати російської армії.

Орки відмовляються їхати в Україну

“Орки масово відмовляються їхати в Україну, шукаючи будь-які причини. Їх не лякає тюрма – просто хочуть жити. Відмовляються воювати орки з центральної росії. Вони хоч якось користуються інтернетом чи у них він хоча б є. Тому в їх тупих головах уже ходить така історія: приїхав без одної руки – служив в Чорнобаївці, приїхав з трьома – служив в Чорнобилі, приїхав, а хер не стоїть – служив в Конотопі.

Їдуть до нас з далекої росії. Їм наобіцяли квартир, що вони будуть героями. Вони користуватися інтернетом не вміють, але поки доїдуть, то їм розкажуть усе що тут відбувається”, – каже Кім.

 

Деякі військові РФ вирішили лишитися в Україні: що розповідають полонені

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×