Купити квартиру в Дніпрі

Окупанти крадуть запчастини зі своєї бойової техніки, щоб продати або обміняти їх на алкоголь

оккупанты воруют запчасти со своей техники, чтобы продать или обменять на алкоголь

Російські військові крадуть запчастини із своєї ж техніки, щоб продати їх або обміняти на алкоголь. Підбиті захисниками України російські танки, БТРи та БМП окупанти евакуюють для ремонту на територію РФ

Російські військові активно торгують запчастинами, які вкрали з бойової техніки – танків, БТР та БМП. Про це повідомляє Головне управління розвідки України.

Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті Главком.

Окупанти крадуть запчастини зі своєї бойової техніки, щоб продати або обміняти їх на алкоголь

Підбиті захисниками України російські танки, БТРи та БМП окупанти евакуюють для ремонту на територію РФ. Проте, під час подорожі, бойова техніка ворога остаточно перетворюється на металолом, який уже не підлягає ремонту та відновленню.

«Доблесні» російські воїни знімають з техніки запчастини, акумуляторні батареї та блоки управління озброєнням і намагаються продати їх або обміняти на алкоголь.

Зважаючи на масштаби розкрадань та критичний рівень оснащеності підрозділів боєздатною технікою, командувач військами південного військового округу РФ наказав провести термінові розслідування випадків розкрадання техніки та подвоїти охорону ешелонів, які доправляють знищену техніку до ремонтних підрозділів.

Окупанти мінують Херсонщину списаними радянськими мінами і самі ж на них підриваються

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×