Купити квартиру в Дніпрі

Нова важлива функція від «Дія» – трансляція українських новин

нова послуга від "Дія" - українські новини

Державний додаток «Дія» вводить нову важливу функцію. Він транслюватиме телевізійні новини

У державній програмі “Дія” можна буде дивитися національне телебачення. Нова функція «Дія.TV» дозволить українцям завжди бути в курсі актуальних, а головне правдивих новин. Тож навіть якщо у громадян з якоїсь причини не буде доступу до українських телеканалів, «Дія.TV» допоможе не втратити зв’язку з реальністю та уникнути фейків окупанта.

Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті china-review.com.ua

Новину про нову опцію в Дія днями оприлюднила прес-служба Мінцифри. У відомстві пояснили, що метою створення «Дія.TV» є прагнення позбавити ворога його головної зброї – інформаційної та не дозволити обдурити українців за допомогою сфабрикованих новин.

нова важлива функція від "Дія"

Розширення «Дія.TV» працюватиме за підтримки Megogo – популярного стрімінгового сервісу. У державному додатку можна буде дивитися українські канали у прямому ефірі, навіть якщо окупант запустить у вашому регіоні своє телебачення.

Щоб увімкнути телетрансляцію, потрібно:

  • оновити «Дію» до останньої версії;
    перейти до розділу «Послуги»;
    вибрати опцію “Дія.TV”.

Після виконання трьох кроків трансляція увімкнеться автоматично. Послуга доступна для всіх користувачів гаджетів на платформах Android та IOS.

Наразі за допомогою “Дія.TV” українці можуть у режимі реального часу дивитися трансляцію телемарафону “Разом ми сильні”, який спільно проводять провідні телеканали України. Але згодом можливості нової функції розширюватимуться, зокрема, з’явиться розважальний контент та дитячі програми.

Слід зазначити, що тримати громадян України в курсі новин та не дозволяти окупантам засмічувати інформаційний простір – наразі першочергове завдання для українських медіа. Журналісти ретельно перевіряють всю інформацію, уточнюють джерела її походження та відсівають фейки. Адже за допомогою дезінформації ворог прагне посіяти паніку серед українців та послабити опір.

Проте росіянам, які нахабно вторглися на нашу землю, не вдасться зламати український дух. Ми обов’язково переможемо і назавжди виженемо загарбників із рідної України!

Нова корисна функція у додатку “Дія“ – яку довідку можна отримати

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×