Купити квартиру в Дніпрі

Навчальний рік в Україні – чи готові школи проводити заняття в очному форматі

сколько учебных заведений в Украине готовы к очному обучению

Міносвіти повідомило скільки навчальних закладів країни мають укриття, а отже, можуть проводити заняття в очному форматі

Міносвіти повідомляє, що наразі понад 30% навчальних закладів країни мають укриття, тому можуть проводити заняття в очному форматі.

Освітній процес в очному форматі готові розпочати понад 30% установ. Про це повідомив міністр освіти та науки України Сергій Шкарлет в ефірі всеукраїнського телемарафону у середу, 27 липня. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті КореспонденТ.net.

Навчальний рік в Україні – чи готові школи проводити заняття в очному форматі

міністр освіти та науки України Сергій Шкарлет

“Кількість установ з укриттями для учасників освітнього процесу стає дедалі більшою, і на сьогодні понад 30% установ готові до організації освітнього процесу в офлайн форматі”, – зазначив чиновник.

Глава відомства також зазначив, що керівники військових адміністрацій та засновники закладів освіти самі визначать формат організації освітнього процесу з 1 вересня.

Міністр освіти та науки додав, що остаточні результати щодо готовності закладів освіти до очного навчання будуть відомі після 20 серпня.

Яким буде новий навчальний рік – формат навчання та зарплата вчителів

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×