Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Насколько в 2022 году увеличатся зарплаты военных[:ua]Наскільки у 2022 році збільшаться зарплати військових[:]

[:ru]Проект бюджета на 2022 год предусматривает повышение зарплат военнослужащих на 10%

“Второе приоритетное направление — расходы на сектор безопасности и обороны — 319,4 млрд грн. или 5,95 % ВВП. Большую их половину направят на Министерство обороны и этот показатель является самым высоким за последние 4 года. Мы предусмотрели рост денежного обеспечения военнослужащих в следующем году на 10 %”, – отметил заместитель министра финансов Денис Улютін.

Об этом НСН узнал из сообщения на сайте Диалоги.

[:ru]Насколько в 2022 году увеличатся зарплаты военных[:ua]Наскільки у 2022 році збільшаться зарплати військових[:]

Ранее представительница комитета по вопросам нацбезопасности и обороны Ирина Верещук сообщила, что зарплаты военным в среднем вырастут на 60%. Вместе с тем, проект бюджета 2022 предусматривает рост расходов Минобороны на 10%.

21 сентября Минфин представил в парламенте проект бюджета 2022. Рассмотрение документа в первом чтении, согласно бюджетного кодекса должно состояться в конце октября.

Кстати, недавно “НСН” писал: Госбюджет 2022: какими будут прожиточный минимум и минимальная зарплата[:ua]Проект бюджету на 2022 рік передбачає підвищення зарплат військовослужбовців на 10%

“Другий пріоритетний напрямок — видатки на сектор безпеки та оборони — 319,4 млрд грн. або 5,95 % ВВП. Більшу їх половину спрямують на Міністерство оборони і цей показник є найвищим за останні 4 роки. Ми передбачили зростання грошового забезпечення військовослужбовців наступного року на 10 %”, – зазначив заступник міністра фінансів Денис Улютін.

Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті Діалоги.

[:ru]Насколько в 2022 году увеличатся зарплаты военных[:ua]Наскільки у 2022 році збільшаться зарплати військових[:]

Раніше представниця комітету з питань нацбезпеки та оборони Ірина Верещук повідомила, що зарплати військовим у середньому зростуть на 60%. Разом з тим, проєкт бюджету 2022 передбачає зростання видатків на Міноборони на 10%.

21 вересня Мінфін представив у парламенті проєкт бюджету 2022. Розгляд документа у першому читанні, згідно до бюджетного кодексу має відбутися наприкінці жовтня

До речі, нещодавно “НСН” писав: Держбюджет 2022: якими будуть прожитковий мінімум і мінімальна зарплата[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×