Купити квартиру в Дніпрі

Мобільні оператори вводять тарифні знижки на період війни для українців

мобільні оператори вводять знижки на тарифи в період війни

Мобільні оператори Vodafone, Kyivstar та lifecell вводять бонуси та знижки на тарифи для своїх абонентів, щоб допомогти їм у воєнний час

Українські мобільні оператори всіляко підтримують громадян, які вже шосту добу змушені ховатися у бомбосховищах та підвалах через російську агресію. Для цього змінені тарифи на період війни. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

Київстар

Цей мобільний оператор скасував комісію у рамках послуги “Екстра гроші”, завдяки якій можна замовити додаткові гроші на свій рахунок Київстар, а повернути пізніше.

Також було скасовано плату за послугу “Домашній інтернет” на період війни. Тим абонентам Київстар, які не мають можливості поповнити рахунок, послуга надаватиметься без плати за тарифом до закінчення воєнних дій.

Київстар зробив доступними дзвінки в мережі всім абонентам передоплати навіть без оплаченого пакету послуг за їх тарифом. Для абонентів контрактної та корпоративної форми обслуговування оператор удвічі збільшив кредитні ліміти у їх тарифах терміном до 2 місяців.

мобільні оператори вводять бонуси та знижки

Vodafone

Vodafone відстрочив всі платежі за тарифами до 15 березня 2022 року для клієнтів малого та середнього бізнесу.

Планується в онлайн-режимі нараховувати 1000 хвилин та 10 ГБ інтернету всім своїм абонентам, у яких протягом наступних кількох днів буде недостатній баланс для здійснення дзвінків та використання інтернету.

Приємні бонуси Vodafone підготували для абонентів, які за кордоном. Перше підключення для всіх клієнтів, що опинилися в Польщі, до послуги “Доступний роумінг”, що надає 400 МБ мобільного інтернету та 60 хвилин для всіх дзвінків до України та номерів у країні перебування, буде абсолютно безкоштовним.

Українцям видають безкоштовні SIM-карти Vodafone на пунктах перетину з Румунією, з безкоштовними вихідними дзвінками в українські мережі, необмеженими хвилинами та SMS у мережі Orange Romania, 2000 національними та міжнародними хвилинами на стаціонарні або національні SMS, з яких 300 хвилин або SMS також є міжнародними на мобільних телефонах ЄС, 6 ГБ національних даних та 60 ГБ національних даних у бонус.

Переселенці до Словаччини також отримують безкоштовні передоплачені SIM-картки у Словаччині з 10 ГБ інтернету та 2 євро депозитом у будь-якому відділенні Vodafone.

lifecell

Мобільний оператор дарує абонентам 5 ГБ та 30 хвилин на мобільні та стаціонарні номери по Україні, які будуть дійсні протягом 30 днів.

Також lifecell скасовує будь-які комісії всередині послуги “Додаткові гроші”, завдяки якій можна отримати додаткові кошти на свій рахунок, а повернути пізніше. Для підключення або перевірки статусу послуги слід набрати зі свого мобільного телефону *117*1# та отримати від 20 до 350 грн. При поповненні телефону використану суму знято з головного рахунку.

Для всіх абонентів lifecell, які зараз знаходяться на території України, оператор безкоштовний та щодня нараховує додаткові 60 хвилин для дзвінків на всі мобільні та міські номери по Україні.

Для абонентів, які зараз перебувають або лише прибувають на територію Молдови, Румунії, Польщі, Угорщини та Словаччини, безкоштовно нараховують 1 ГБ та 10 хв. для дзвінків в Україну та для спілкування в країні перебування на 30 днів.

Бюджетні тарифи від Київстар, Vodafone та lifecell на 2022 рік

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×