Купити квартиру в Дніпрі

Мережа АТБ запустила виробництво спеціальних консерв воєнного часу (відео)

сеть АТБ запускает в производство специальную консерву

В супермаркетах мережі АТБ запустили виробництво спеціальних консерв під власною торговою маркою “Своя лінія”. Консерви мають незвичайну назву “Кадировці у власному соусі”

У соцмережах з’явилося відео, на якому видно, як виглядають консерви воєнного часу. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA

Відомо, що мережа АТБ під час війни багато допомагає українських військовим та біженцям. З початку повномасштабної військової агресії на території України корпорація надала країні й українцям допомогу на суму понад 150 млн грн.

Мережа АТБ запустила виробництво спеціальних консерв воєнного часу (відео)Мережа АТБ запустила виробництво спеціальних консерв воєнного часу (відео)

Майже у кожному магазині мережі АТБ створені пункти збирання адресної гуманітарної допомоги для підтримки воїнів у підрозділах Збройних сил України та сил територіальної оборони.

Українці отримують від АТБ гуманітарну допомогу продуктами харчування та товарами першої необхідності. Основні зусилля АТБ спрямовує на надання допомоги мирним мешканцям під час евакуаційних заходів, населенню у містах бойових зіткнень, медичним установам і дитячим лікарням, волонтерським організаціям і рухам, місцям тимчасового перебування переселенців.

В АТБ озвучили важливу інформацію – запущено новий проект

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×