Купити квартиру в Дніпрі

Кожен регіон України має план евакуації населення, але це екстрений крок – Шмигаль

каждый регион Украины имеет план эвакуации, но это экстренная мера

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що в Україні кожен регіон має план евакуації населення. За словами очільника Кабміну, це буде екстрений крок і він застосовуватиметься в останню чергу

Про це він заявив 1 листопада під час засідання уряду. Про це повідомляє НСН

“Зараз ми закликаємо людей виїжджати лише з тих громад, які розташовані в безпосередній близькості до лінії бойових дій. Дійсно, плани евакуації розроблені для кожного регіону, але це екстрений крок, який ми будемо застосовувати в останню чергу. Такий сценарій теж можливий, але ми зробимо все, щоб його не допустити і не застосовувати”,– сказав він.

Кожен регіон України має план евакуації населення, але це екстрений крок - Шмигаль

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль

Також очільник уряду наголосив, що держава готується і запасається додатковим обладнанням, а українці так само мають готуватися до складної зими й мати запаси технічної води, ліхтариків, повербанків, теплого одягу, батарейок та інших речей.

Раніше держава запровадила обов’язкову евакуацію населення з неокупованих районів Донецької області.

Як відомо, ранок 31 жовтня в Україні розпочався з повітряної тривоги та вибухів у низці областей. Росія вчергове атакувала українські об’єкти енергетичної інфраструктури.

Внаслідок цього у низці областей та у Києві було відсутнє електро- та водопостачання. Стабілізаційні відключення світло тривають і сьогодні, 1 листопада.

Подібні атаки росіяни почали застосовувати від 10 жовтня.

Що населенню необхідно закупити до настання холодів – Шмигаль

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×