Купити квартиру в Дніпрі

«Ковідну тисячу» можна використати без залишку – як витратити мізерні суми

як витратити "ковідну тисячу" без залишку

Вакциновані громадяни України, які здобули за свою свідомість ” ковідну тисячу”, зіткнулися з тим, що компенсацію не вдається витратити без залишку. На рахунку лишаються мізерні суми, і не зовсім зрозуміло, що з ними робити…

Якщо з тисячі за вакцинацію на рахунку залишилося 20-25 гривень, деякі українці вважають, що вже нічого не зможуть купити на ці гроші, тож їх залишають пропадати. А дарма, “ковідну тисячу” можна витратити на корисні та потрібні речі без залишку, нехай навіть ви не зможете придбати квитки до театру чи на поїзд. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

як витратити без залишку "ковідну тисячу"

Наприклад, можна відправитися до найближчої книгарні і пошукати там книгу на суму, що залишилася. Наприклад, дуже недорого сьогодні продаються дитячі розмальовки та книжки, що розвивають. Також до 25 гривень продаються деякі навчальні посібники, збірники рецептів та анекдотів, журнали про садівництво чи рукоділля.

Канцтовари – ще одна можливість витратити решту “тисячі Зеленського”. Ножиці, зошити, блокноти, ручки тощо. стануть у нагоді в кожному будинку. Якщо у вас на рахунку залишилася лише одна гривня, ви можете купити за неї, наприклад лист крафтового паперу або поштовий конверт.

На які ліки можна витратити “ковідну тисячу“- список обмежений

Уряд дозволив витрачати «ковідну тисячу» на передплату газет і журналів

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×