Купити квартиру в Дніпрі

Коли в Україні розпочнуться весняні канікули і скільки вони триватимуть

Коли в Україні розпочнуться весняні канікули і скільки вони триватимуть

Канікули – найулюбленіший період усіх школярів. Усі діти з особливим трепетом очікують на ці кілька тижнів відпочинку від уроків та домашніх завдань. Коли розпочнуться весняні канікули в Україні

Коли розпочнуться весняні канікули у 2023 році та скільки триватиме відпочинок розповідає НСН з посиланням на Факти ICTV.

Весняні канікули 2023 – дати

Навчальний рік 2022-2023 стартував традиційно 1 вересня 2022 року та має завершитися 30 червня 2023 року. Кожен навчальний рік складається з двох семестрів, кожен з яких ділиться на дві чверті. Зазвичай після кожної чверті починаються канікули.

В Україні дати шкільних канікул у 2023 році можуть зміщуватися. Водночас остаточне рішення про відпочинок учнів ухвалює керівництво кожної школи окремо.

Шкільні весняні канікули у 2022-2023 навчальному році триватимуть у такі дати:

  • початок канікул — 27 березня 2023 року;
  • закінчення канікул — 2 квітня 2023 року.

Коли в Україні розпочнуться весняні канікули і скільки вони триватимуть

Проте деякі навчальні заклади працюють за триместровою системою, відповідно графік весняних канікул у таких школах інший:

  • початок канікул — 3 квітня 2023 року;
  • закінчення канікул — 9 квітня 2023 року.

В обох випадках тривалість весняного відпочинку для школярів — один тиждень, але з урахуванням вихідних школярі матимуть для відпочинку дев’ять днів.

Якщо ваша дитина навчається у приватній школі, то там може бути свій календар, який іноді суттєво відрізняється від стандартного.

Варто наголосити, що ці дати є орієнтовними, адже остаточне рішення щодо дат та терміну проведення канікул ухвалює адміністрація кожного навчального закладу окремо.

Новини України:

Вербна неділя, Великдень і Трійця – коли відзначають перехідні свята у 2023 році

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×