Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Київстар, Vodafone та lifecell підвищують тарифи на мобільний зв’язок з 1 січня 2022 року

Найбільші оператори мобільного зв’язку в Україні підвищують тарифи на мобільний зв’язок для абонентів. Київстар, Vodafone та lifecell збільшать вартість своїх послуг з 1 січня 2022 року

Українці відчули підвищення тарифів на зв’язок та інтернет у грудні 2021 року, але у 2022 році Київстар, Vodafone та lifecell увійдуть із оновленими тарифними планами. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

Так, Київстар змінить умови тарифу Smart, вартість якого з 1 січня зросте на 50 гривень. Але за цю доплату абоненти оператора отримають додаткові 80 хвилин для дзвінків на інші мережі, включаючи дзвінки за кордон. Для всіх користувачів бізнес-сервісів Київстар вартість хвилини переадресованого дзвінка з номера 0-800 зросте в середньому на 10%. Послуга розсилки SMS Комерційного контакт-центру складатиме 0,55 грн за одне повідомлення.

Київстар, Vodafone та lifecell підвищують тарифи на мобільний зв'язок з 1 січня 2022 року

Vodafone також запланував підвищення тарифів. Так, вартість місячного пакету тарифу Vodafone 4G Smart XS зросте до 55 гривень (замість 45 грн), підвищення становитиме більш ніж на 20.

Стільниковий оператор lifecell з 1 січня 2022 року зупиняє дію акції у тарифі “Українці-Разом!”, тому знижка в розмірі 10% буде відключено. Наприкінці грудня оператор також припинив нарахування 1 хвилини вихідного дзвінка за кожні 3 хвилини міжнародного дзвінка в послузі “Міжнародне спілкування”.

Бюджетні тарифи від Київстар, Vodafone та lifecell на 2022 рік

У Київстар змінилися правила поповнення мобільного рахунку для абонентів

Читайте нас у google-новинах

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×