Купити квартиру в Дніпрі

Як під час війни зберігати стабільний мобільний зв’язок та інтернет – поради від Київстар

Як під час війни зберігати стабільний мобільний зв'язок та інтернет – поради від Київстар

Абоненти мобільного оператора Київстар під час війни можуть убезпечити свої пристрої від перебоїв зв’язку. Як забезпечити стабільний зв’язок та інтернет радять в компанії Київстар

Як убезпечити пристрій від перебоїв зв’язку розповів технічний директор компанії мобільного зв’язку Київстар Володимир Лутченко. Він дав поради тим громадянам, які залишаються в Україні. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

За словами експерта, якщо в якомусь населеному пункті зник мобільний зв’язок, можливо, мережі інших операторів працюють. Тому слід скористатися послугою національного роумінгу, яку мобільні оператори Київстар, Vodafone та lifecell надають своїм абонентам.

Як під час війни зберігати стабільний мобільний зв'язок та інтернет

Якщо дзвінки у вашій мережі будуть тимчасово недоступні, ви зможете переключитися на інші, щоб бути на зв’язку зі своїми близькими. Для цього достатньо вибрати в мобільному телефоні мережу, що працює. Платити за перехід не потрібно.

На сьогоднішній день мобільному оператору Київстару вдалося зберегти стабільну роботу 93% базових станцій своєї мережі. У рамках національного роумінгу до мобільного оператора підключається ще близько 360 тис. абонентів інших мобільних операторів.

Техдиректор Київстар порадив абонентам не перевантажувати мережу, якщо йдеться про мобільний інтернет, та користуватися SMS та месенджерами, які використовують мінімум трафіку.

Українцям, які мешкають на окупованих територіях, експерт радить у рамках безпеки не користуватися мобільними телефонами на вулиці, щоб не стати жертвою нападу. У разі крадіжки смартфона, повідомте про це мобільного оператора для блокування SIM-карти.

Безкоштовний домашній інтернет від Київстар — допомога під час війни

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×