Купити квартиру в Дніпрі

Як українці можуть надіслати посилку на звільнені території

Як українці можуть надіслати посилку на звільнені території

Українці можуть передати рідним та близьким адресну гуманітарну допомогу. Українцям розповіли, як можна надіслати посилку на звільнені території

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України для надсилання адресної посилки рідним на нещодавно звільнені території рекомендує звертатися до волонтерського центру Help people.

Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті uagolos.com

Як українці можуть надіслати посилку на звільнені території

“Місто чи село, де живуть ваші рідні, звільнили від загарбників. Як допомогти близьким людям, які в таких умовах часто потребують найнеобхіднішого: продукти харчування, ліки, предмети гігієни? Адже через тимчасову відсутність стабільної логістики люди не завжди можуть дістатися до міста, щоб придбати необхідні речі. Один із дієвих варіантів — звернутися до волонтерської організації, яка сформує гуманітарну допомогу для ваших рідних або передасть зібрану вами посилку прямо з рук до рук”, — дають пояснення українцям у відомстві.

Для передачі адресної гуманітарної допомоги на звільнені території рекомендується зателефонувати до волонтерського центру Help people: (068) 501-69-66. Далі необхідно зібрати посилку та надати необхідні дані про людину, якій буде відправлена ​​допомога.

Залишити заявку на надсилання адресної гумдопомоги можна і через цілодобову гарячу лінію з кризових питань Мінреінтеграції за номерами: 1548 та (096) 078-84-33. Таку заявку буде передано волонтерам.

Як повідомлялося, Збройні Сили України можуть перемогти у Сватові Луганської області.

Нагадаємо, ЗСУ вдалося прорвати фронт на півночі Херсона та звільнити низку населених пунктів.

Українці можуть отримати 300 злотих на дитину у Польщі: як подати заявку

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×