Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Эффективность ношения маски при борьбе с COVID-19[:ua]Ефективність носіння маски при боротьбі з COVID-19[:]

[:ru]Ношение маски снижает риск заражения COVID-19  на 53%, – исследование

Британские и австралийские ученые заявили, что маски являются одним из самых эффективных средств борьбы с коронавирусом. Их ношение снижает на 53% риск заражения COVID-19. Об этом НСН узнал из сообщения на сайте РБК-Украина.

[:ru]Эффективность ношения маски при борьбе с COVID-19[:ua]Ефективність носіння маски при боротьбі з COVID-19[:]

По данным глобального исследования ученых Эдинбургского университета и одного из вузов Австралии – университета Монаша, соблюдения социальной дистанции и регулярное мытье рук снижает риск заражения, но на 25%.

“Систематический обзор и мета-анализ нефармацевтических вмешательств впервые показали, что ношение масок, социальное дистанцирование и мытье рук – все это эффективные меры по сдерживанию случаев заболевания, причем наиболее эффективным является ношение масок”, – говорится в сообщении.

Указано, что результаты исследований были определены на основе анализа более 30 экспериментов со всего мира. Они показали статистически значимое снижение COVID-заболеваемости 53%

Кстати, недавно “НСН” писал:

Фейковый COVID-сертификат – почему нельзя врать врачу о вакцинации (видео)

Когда в Украине будет спад заболеваемости COVID-19 – МОЗ

есть антитела основанием для отказа от вакцинации – ответ МОЗ[:ua]Носіння маски знижує ризик зараження COVID-19 на 53%, – дослідження

Британські та австралійські вчені заявили, що маски є одним з найбільш ефективних засобів боротьби з коронавірусом. Їх носіння знижує на 53% ризик зараження COVID-19. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті РБК-Україна.

[:ru]Эффективность ношения маски при борьбе с COVID-19[:ua]Ефективність носіння маски при боротьбі з COVID-19[:]

За даними глобального дослідження вчених Единбурзького університету та одного з вузів Австралії – університету Монаша, дотримання соціальної дистанції і регулярне миття рук знижує ризик зараження, але на 25%.

“Систематичний огляд і мета-аналіз нефармацевтичних втручань вперше показали, що носіння масок, соціальне дистанціювання і миття рук – все це ефективні заходи щодо стримування випадків захворювання, причому найбільш ефективним є носіння масок”, – йдеться в повідомленні.

Зазначено, що результати досліджень були визначені на основі аналізу понад 30 експериментів зі всього світу. Вони показали статистично значуще зниження COVID-захворюваності 53%

До речі, нещодавно “НСН” писав:

Фейковий COVID-сертифікат – чому не можна брехати лікарю щодо вакцинації (відео)

Коли в Україні буде спад захворюваності на COVID-19 – МОЗ

Чи є антитіла підставою для відмови від вакцинації – відповідь МОЗ[:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×