Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Приложение Приват24 выдает ошибку – не работает важная функция[:ua]Додаток Приват24 видає помилку – не працює важлива функція[:]

[:ru]Клиенты финучреждения сообщают, что в Приват24 перестала работать важная функция – какую ошибку выдает приложение Приватбанка

Мобильное приложение Приват24 – это удобный инструмент, который позволяет быстро и не выходя из дома провести много операций, связанных с финансами. Однако клиенты сообщают, что приложение выдает ошибку и не выполняет задачу.

Житель Черкасской области Украины на сайте Минфин сообщил, что в Приват24 стало невозможно закрыть банковскую карточку. Программа постоянно выдает ошибку и не выполняет требования пользователя. Об этом НСН узнал из сообщения на сайте TODAY.UA.

[:ru]Приложение Приват24 выдает ошибку – не работает важная функция[:ua]Додаток Приват24 видає помилку – не працює важлива функція[:]

Автор комментария, который зарегистрировался под ником “Door2021”, утверждает, что при обращении к специалисту в отделении банка ему сообщили о временном прекращении работы системы. Клиент ПриватБанка также позвонил по короткому номеру 3700, но этот шаг не привел к успеху. Робот обещает, что перезвонят через три минуты, но никто не звонит.

“При нажатии закрыть карты в Приват24 выдает какую-то ошибку при обращении к специалисту в отделении банка она сообщила, что система у них не работает, и неизвестно когда начнет работать, при наборе 3700 робот обещает перезвонить через 3 минуты и ничего не происходит”, – рассказал “Door2021” о проблемах в работе Приват24.

В Приватбанке пообещали проверить полученную от клиента информацию и разобраться в сложившейся ситуации.

Кстати, недавно “НСН” писал: Блокировка платежных карт – ПриватБанк предупредил своих клиентов[:ua]Клієнти фінустанови повідомляють, що в Приват24 перестала працювати важлива функція – яку помилку видає додаток ПриватБанку

Мобільний додаток Приват24 – це зручний інструмент, який дозволяє швидко і не виходячи з дому провести багато операцій, пов’язаних з фінансами. Однак клієнти повідомляють, що додаток видіє помилку і не виконує задачу.

Житель Черкаської області України на сайті Мінфін повідомив, що у Приват24 стало неможливо закрити банківську картку. Програма постійно видає помилку і не виконує вимоги користувача. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

[:ru]Приложение Приват24 выдает ошибку – не работает важная функция[:ua]Додаток Приват24 видає помилку – не працює важлива функція[:]

Автор коментаря, який зареєструвався під ніком “Door2021”, стверджує, що при зверненні до спеціаліста у відділенні банку йому відповіли про тимчасове припинення роботи системи. Клієнт ПриватБанк також зателефонував за коротким номером 3700, але цей крок не призвів до успіху. Робот обіцяє, що передзвонять за три хвилини, але ніхто не телефонує.

“При натисканні закрити картки в Приват24 видає якусь помилку при зверненні до фахівця у відділенні банку вона повідомила, що система у них не працює, і невідомо коли почне працювати, при наборі 3700 робот обіцяє передзвонити через 3 хвилини і нічого не відбувається”, – розповів “Door2021” про проблеми у роботі Приват24.

У Приватбанк пообіцяли перевірити отриману від клієнта інформацію і розібратися в ситуації, що склалася.

До речі, нещодавно “НСН” писав: Блокування платіжних карток – ПриватБанк попередив своїх клієнтів[:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×