Купити квартиру в Дніпрі

ДБР інсценувало вбивство підприємця на Полтавщині, щоб врятувати його (відео)

ДБР інсценувало вбивство підприємця у Сумській області, щоб врятувати його життя

Державне бюро розслідувань попередило вбивство підприємця на Полтавщині на замовлення місцевого чиновника. Деталі спецоперації повідомили у ДБР

Про це розповідає НСН з посиланням на пресслужбу ДБР.

«Працівники ДБР встановили, що планується вбивство підприємця з Полтавської області, для чого іде активний пошук виконавців з кримінального середовища. Для того аби врятувати життя чоловіку та викрити організатора, розпочалася багатоетапна спецоперація з використанням технічних та агентурних можливостей Бюро», – йдеться в повідомленні.

За попередньою інформацією, місцевий чиновник одного з районів Полтавщини тривалий час конфліктував із підприємцем. Врешті-решт, аби приборкати опонента, посадовець вирішив вчинити радикально і почав шукати кілера, який зміг би виконати «замовлення».

ДБР інсценувало вбивство підприємця на Полтавщині, щоб врятувати його (відео)ДБР інсценувало вбивство підприємця на Полтавщині, щоб врятувати його (відео)

Вартість життя бізнесмена посадовець оцінив у $5 тис. Гроші за вбивство замовник планував передавати двома частинами. Завдаток передав ще у грудні 2022 року, а решту обіцяв вже після того, як впевниться у роботі кілера та отримає фотографії із вбитим чоловіком.

Працівники ДБР імітували вбивство, після чого замовник отримав фотографії з «трупом», а також деякі особисті речі потерпілого. Наразі посадовцю повідомлено про підозру в закінченому замаху на умисне вбивство, вчиненому на замовлення (ч. 2 ст. 15, п. 11 ч. 2 ст. 115 КК України).

ДБР інсценувало вбивство підприємця на Полтавщині, щоб врятувати його (відео)ДБР інсценувало вбивство підприємця на Полтавщині, щоб врятувати його (відео)

Санкція статті передбачає покарання у вигляді довічного позбавлення волі. Досудове розслідування триває. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу замовнику.

Встановлюються інші можливі співучасники злочину.

«Я чудово знаю всіх людей, які його стратили» — Буданов про вбивство Кірєєва, українського переговірника

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×