Купити квартиру в Дніпрі

Ціни на квитки до Польщі подорожчали майже у чотири рази – в чому причина

Ціни на квитки до Польщі подорожчали майже у чотири рази – в чому причина

В Україні стрімко зросли ціни на квитки до Польщі. Деякі автоперевізники підвищили їх на 300-400% – у чому причина подорожчання

У Мінінфраструктури вважають, що підстав для такого зростання вартості квитків немає. Єдина причина такого підвищення цін – бажання нажитися на людях, що опинились у безвиході.

Про це написав у своєму Facebook заступник міністра інфраструктури Мустафа Найєм. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA

За словами чиновника, ще місяць тому, до війни, ціна квитка зі Львова до Варшави та зі Львова до Кракова становила від 500 до 800 гривень. А зараз деякі перевізники правлять за квиток від 1500 до 2200 гривен. Таким чином, вартість квитків зросла утричі, а то й учетверо.

Ціни на квитки до Польщі подорожчали

“Ніякого ринкового виправдання таким цінам немає – ціна пального зросла щонайбільше на 25-30%. Це при тому, що “Укрзалізниця”, наприклад, возить усіх пасажирів безкоштовно. А половина країни працює волонтерами… які доставляють наші військові та цивільні вантажі взагалі безкоштовно”, – пише Мустафа Найєм.

Він також додав, що в Мінінфраструктури кожного такого спритника братимуть “на олівець” і публікуватимуть список таких хитрих перевізників, які користуються людською безвихіддю заради власного збагачення.

“Чим такі перевізники кращі за мародерів, падальників та окупантів, не дуже зрозуміло. Як думаєте, позбавляти таких перевізників ліцензій, чи нехай працюють?” – запитує Мустафа Найєм.

В Україні ціни на інтернет злетять: чому та на скільки

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×