Купити квартиру в Дніпрі

Чи готує РФ масований ракетний удар до 24 лютого – Олексій Данілов

Чи готує РФ масований ракетний удар до 24 лютого – Олексій Данілов

Секретар Ради національної безпеки й оборони (РНБО) Олексій Данілов розповів, чи готують росіяни масований ракетний удар до 24 лютого – річниці повномасштабного вторгнення в Україну

В інтерв’ю виданню Deutsche Welle Данілов заявив, що маємо розуміти, що для Росії дати є важливими. Про це розповідає НСН

Для них важливі дати народження та смерті Леніна, Сталіна, скоро буде і Путіна.

Ми розуміємо, з ким маємо справу. На жаль, цього розуміння немає на Заході – там вважають, що росіян можна перевиховати; що з Росії якось можна зробити демократичну країну. Проте це неможливо.

“Ми розуміємо, з ким маємо справу, тому готуємось до будь-якого розвитку подій, які будуть найближчим часом”, – наголосив Данілов

Олексій Данілов розповів, чи готує РФ масований ракетний удар до 24 лютого

Чи готує РФ масований ракетний удар до 24 лютого – Олексій Данілов

Щодо ракетного потенціалу Росії, то, за словами секретаря РНБО, наразі деяких ракет у росіян залишилося буквально одиниці.

“Масований обстріл – це коли “відправляють” за раз 100-120 ракет. Останній обстріл – у наш бік випустили 32 ракети… Ми свідомі того, що є в наявності на території Росії. Ми розуміємо кількість високоточних ракет, які там на сьогодні лишилися”, – заявив Данілов.

Він наголосив, що деяких ракет у Росії залишилося 8%, деяких – 11%, якщо порівняти з 24 лютого 2022 року.

Єдина ситуація, яка зараз турбує Україну, це те, що Іран чи інші авторитарні та тоталітарні країни будуть надавати окупантам ракети.

Щодо оборонно-промислового комплексу України, то, за словами Олексія Данілова, у нас тепер інший рівень, аніж на початку війни.

“Дуже багато розуміння того, що треба робити. Є співпраця з країнами НАТО. Частина цих країн вже виробляє ті чи інші засоби ураження. Наш ОПК забезпечує тими речами, які є абсолютно перфектними з точки зору використання. Коли 13-14 квітня російський корабель Москва пішов за призначенням, то це були саме наші засоби”, – наголосив секретар РНБО Олексій Данілов.

Джерело

Новини України:

Два напрямки, де війська Росії можуть піти в наступ – Олексій Данілов

Хочуть відзначити “річницю” початку війни – Данілов спрогнозував, коли може початися новий наступ на Україну (відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×