Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Чи доцільний перехід шкіл на дистанційне навчання через штам “Омікрон” – МОЗ

На сьогодні перехід шкіл на дистанційне навчання у разі поширення штаму коронавірусу “Омікрон” не виглядає доцільним заходом через відсутність відомостей щодо якось впливу на захворюваність серед дітей

Про це заявив головний санітарний лікар Ігор Кузін в інтерв’ю “Укрінформу”. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті ВСВІТІ.

За його словами, на сьогодні в світі не спостерігається будь-який перекіс через “Омікрон” в статистиці захворюваності в бік молодшої групи населення.

Чи доцільний перехід шкіл на дистанційне навчання через штам “Омікрон” – МОЗ

“По відношенню до штаму “Дельта” були досить серйозні заяви про те, що переважно цей штам фокусується серед дитячого населення, дуже важкий перебіг. Але навіть остання хвиля не мала ці особливості в Україні”, – сказав Кузін.

Він наголосив, що по “Омікрону” поки немає таких відомостей.

Тому закриття шкіл не виглядає доцільним. І ВООЗ, і ЮНІСЕФ підкреслюють, що дистанційна освіта не може служити повноцінним замінником звичайної освіти, до того ж вона відчутно впливає і на якість навчання, і на рівень соціалізації дитини… Закриття шкіл не виключено, але все залежить від епідемічної ситуації, – додав санлікар.

Новий штам коронавірусу“Омікрон”– чим небезпечний і які симптоми зараження

Дві категорії населення у групі ризику від штаму “Омікрон“

США провели дослідження штаму “Омікрон”: як протікає хвороба

Читайте нас у google новинах

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×