Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Бонус від Vodafone до Новорічних свят – компанія запускає акцію

Приємний бонус від Vodafone напередодні новорічних свят – мобільний оператор запускає акцію “З Vodafone усі свої”

В рамках цієї акції можна отримати безлімітні дзвінки на всіх операторів України та користування месенджерами без обмежень. Акція діятиме до кінця лютого 2022 року. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

Стати її учасником можуть усі абоненти Vodafone до 31 січня 2022 року включно. Для підключення наберіть комбінацію *888#. Клієнти, які подадуть заявку на активацію  отримають необмежену кількість хвилин для дзвінків на номери усіх операторів України. А також безліміт на користування месенджерами, в межах послуги Online PASS до 28 лютого 2022 року.

Бонус від Vodafone до Новорічних свят - компанія запускає акцію

Подібну акцію Vodafone проводив і минулої зими. Тоді користувачі мобільного оператора активно брали у ній участь. Послуга Online Pass дозволяє без обмежень та без плати за трафік користуватися популярними месенджерами для спілкування та відеозв’язку – Viber, Telegram, WhatsApp, Zoom, Skype, Skype for Business, Hangouts, Google Classroom, Google Meet, Microsoft Teams, WeChat та FaceTime.

Стати учасниками акції “З Vodafone усі свої” можуть абоненти таких тарифних планів:

  • Vodafone SuperNet 19 (Start, Pro, Pro-1, Turbo), Vodafone SuperNet (Start, Start+, Pro, Pro+, Turbo, Unlim), Vodafone 4G Smart (XS, S, S+, M, XL);
  • контрактних тарифів Vodafone Red (M, L, XL), Vodafone Business (S, M, L).

Достатньо оплатити свій місячний пакет послуг і мобільний оператор автоматично підключить вам необмежений трафік та дзвінки на інші мережі.

Клієнтка Vodafone втратила понад 26 тисяч грн. через помилково перевипущену SIM-карту

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×