Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]5 комнатных растений, которые очищают воздух в комнате на 85%[:ua]5 кімнатних рослин, які очищають повітря в кімнаті на 85% [:]

[:ru]Чистый и насыщенный кислородом воздух в квартире – это залог крепкого здоровья и хорошего самочувствия. Названы растения, которые эффективно очищают его.

НСН из сообщения на сайте TODAY.UA узнал, какие комнатные растения очищают воздух, удаляя из него до 85% токсинов и вредных примесей.

Посуда, мебель, строительные материалы и домашний текстиль насыщают воздух в домах формальдегидом, трихлорэтиленом, аммиаком, бензолом, ксилолом. Эти вещества способны вызвать тяжелые аллергические реакции, заболевания кожи, почек, сердца, центральной нервной системы и печени, провоцировать лейкемию и астму. Чтобы защитить здоровье жильцов дома, обязательно обзаведитесь пятью видами комнатных растений.

[:ru]5 комнатных растений, которые очищают воздух в комнате на 85%[:ua]5 кімнатних рослин, які очищають повітря в кімнаті на 85% [:]

Антуриум

Знаменитое “мужское счастье” с красивыми красными цветками прекрасно очищает воздух от вредных примесей и увлажняет его. Это очень полезно в отопительный сезон.

Хлорофитум

Не случайно это комнатное растение есть в каждой поликлинике и в аптеке. Листья хлорофитума насыщают воздух кислородом не только днем, но и ночью.

Сансевиерия

Невзрачный “тещин язык” очень любят бабушки и не случайно. Длинные жесткие листья сансевиерии поглощают практически все виды токсичных веществ из воздуха.

Спатифиллум

“Женское счастье” – еще одно комнатное растение, которое радует не только белоснежными соцветиями, но и способностью очищать воздух от формальдегида, бензола, трихлорэтилена и других ядовитых веществ.

Драцена окаймленная

Красивое и яркое растение обязательно должно быть в каждом доме, где недавно был сделан ремонт. Пары формальдегида, ксилола, трихлорєтилена другим путем удалить очень сложно.

 

 

 

 [:ua]Чисте і насичене киснем повітря в квартирі – це запорука міцного здоров’я і гарного самопочуття. Названі рослини, які ефективно очищають його.

НСН з повідомлення на сайті TODAY.UA  дізнався, які кімнатні рослини очищають повітря, видаляючи з нього до 85% токсинів і шкідливих домішок.

Посуд, меблі, будівельні матеріали та домашній текстиль насичують повітря в будинках формальдегідом, трихлоретиленом, аміаком, бензолом, ксилолом. Ці речовини здатні викликати важкі алергічні реакції, захворювання шкіри, нирок, серця, центральної нервової системи і печінки, провокувати лейкемію і астму. Щоб захистити здоров’я мешканців будинку, обов’язково обзаведіться п’ятьма видами кімнатних рослин.

[:ru]5 комнатных растений, которые очищают воздух в комнате на 85%[:ua]5 кімнатних рослин, які очищають повітря в кімнаті на 85% [:]

Антуріум

Знамените “чоловіче щастя” з красивими червоними квітками чудово очищає повітря від шкідливих домішок і зволожує його. Це дуже корисно в опалювальний сезон.

Хлорофітум

Не випадково це кімнатна рослина є в кожній поліклініці і в аптеці. Листя хлорофітума насичують повітря киснем не тільки вдень, але і вночі.

Сансевієрія

Непоказний “тещин язик” дуже люблять бабусі і не випадково. Довгі жорсткі листя сансевієрії поглинають практично всі види токсичних речовин з повітря.

Спатифіллум

“Жіноче щастя” – ще одне кімнатна рослина, яке радує не тільки білосніжними суцвіттями, а й здатністю очищати повітря від формальдегіду, бензолу, трихлоретилену та інших отруйних речовин.

Драцена облямована

Красива і яскрава рослина обов’язково повинна бути в кожному домі, де недавно був зроблений ремонт. Пари формальдегіду, ксилолу, трихлоретилена іншим шляхом видалити дуже складно.

 

 

 

 [:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×