Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]1000 грн за вакцинацию в «Дия» поможет в решении сразу трех проблем проблемы[:ua]1000 грн за вакцинацію в «Дія» допоможе у вирішенні одразу трьох проблем[:]

[:ru]Украинцы смогут получить свою 1000 грн за вакцинацию на виртуальную платежную карту в приложении “Дия”. Эти деньги можно будет потратить не на что угодно, а только на определенные виды услуг. Таким образом, тысяча за вакцинацию поможет в решении сразу трех проблем

О том, как можно будет использовать эту тысячу гривен, рассказал премьер-министр Денис Шмыгаль в своем интервью. Об этом НСН узнал из сообщения на сайте TODAY.UA

Тысяча за вакцинацию будет доступна украинцам, которые получат по две дозы вакцины и имеют COVID-сертификат. Программа по выплате этих денег будет действовать ровно год: с 19 декабря 2021 по 18 декабря 2022 года.

Деньги будут приходить гражданам на виртуальную карту через портал “Дия”. Там же можно будет сформировать смету, на что вы намерены потратить выделенную тысячу. Потратить ее на личные прихоти не удастся. Государство четко обозначило перечень услуг, на которые можно будет потратить полученную тысячу гривен.

Денис Шмыгаль перечислил, что можно ими оплатить. Это – билеты в кинотеатр, театр или на концерт, занятия спортом, а также поездки внутри Украины поездом или самолетом.

[:ru]1000 грн за вакцинацию в «Дия» поможет в решении сразу трех проблем проблемы[:ua]1000 грн за вакцинацію в «Дія» допоможе у вирішенні одразу трьох проблем[:]

“Дия” сформирует соответствующую платежную карту, которой можно будет воспользоваться лишь на эти пять направлений, которые больше всего пострадали от COVID… Это креативные индустрии, кино, театры, музеи, это спортивные центры и перевозки внутри Украины, авиа и железнодорожные. Вот эти направления получат поддержку”, – поделился премьер.

Он также объяснил, почему именно эти сферы намеченные правительством для субсидирования за счет этой виртуальной тысячи. Дело в том, что именно эти отрасли наиболее пострадали от локдаунов и карантина в целом. Поэтому государство хочет таким образом поддержать их на плаву.

А вообще, правительство надеется этим денежным выстрелом убить сразу трех “зайцев”

  • Во-первых, возможность получить деньги будет активнее побуждать граждан к вакцинации.
  • Во-вторых, этими деньгами можно будет поддержать отрасли, которые наиболее пострадали от пандемии.
  • В-третьих, благодаря тому, что все будет происходить через приложение “Дія”, государство надеется увеличить охват населения этим сервисом, а также повысить цифровую грамотность граждан.

“Эта программа направлена на поддержку пострадавших индустрий. Но одновременно она мотивирует людей вакцинироваться и пользоваться “Дия” как тем ресурсом, который помогает государству упорядочить сегодня отношения граждан и государства и упрощать их”, – подытожил глава правительства.

Кстати, недавно “НСН” писал: Сообщение о выплатах за вакцинацию: в Украине новая схема мошенничества[:ua]Українці зможуть отримати свою 1000 грн за вакцинацію на віртуальну платіжну картку у додатку “Дія”. Ці гроші можна буде витратити не на що завгодно, а лише на певні види послуг. Таким чином, тисяча за вакцинацію допоможе у вирішенні одразу трьох проблем

Про те, як можна буде використати цю тисячу гривень, розповів прем’єр-міністр Денис Шмигаль у своєму інтерв’ю. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA

Тисяча за вакцинацію буде доступна українцям, які отримають дві дози вакцини та матимуть COVID-сертифікат. Програма з виплати цих грошей діятиме рівно рік: з 19 грудня 2021 по 18 грудня 2022 року.

Гроші приходитимуть громадянам на віртуальну картку через портал “Дія”. Там же можна буде сформувати кошторис, на що ви маєте намір витратити виділену тисячу. Витратити її на особисті забаганки не вдасться. Держава чітко окреслила перелік послуг, на які можна буде витратити отриману тисячу гривень.

Денис Шмигаль перерахував, що можна буде нею сплатити. Це – квитки до кінотеатру, театру чи на концерт, заняття спортом, а також поїздки всередині України поїздом чи літаком.

[:ru]1000 грн за вакцинацию в «Дия» поможет в решении сразу трех проблем проблемы[:ua]1000 грн за вакцинацію в «Дія» допоможе у вирішенні одразу трьох проблем[:]

“Дія” сформує відповідну платіжну картку, якою можна буде скористатися лише на ці п’ять напрямків, які найбільше постраждали від COVID… Це креативні індустрії, кіно, театри, музеї, це спортивні центри та перевезення всередині України, авіа та залізничні. Ось ці напрями матимуть підтримку”, – поділився прем’єр.

Він також пояснив, чому саме ці сфери намічені урядом для субсидування за рахунок цієї віртуальної тисячі. Справа в тому, що саме ці галузі найбільше постраждали від локдаунів та карантину загалом. Тому держава хоче у такий спосіб підтримати їх на плаву.

А взагалі, уряд сподівається цим грошовим “пострілом” убити одразу трьох “зайців”

  • По-перше, можливість отримати гроші активніше спонукатиме громадян до вакцинації.
  • По-друге, цими грошима можна буде підтримати галузі, які найбільше постраждали від пандемії.
  • По-третє, завдяки тому, що все відбуватиметься через додаток “Дія”, держава сподівається збільшити охоплення населення цим сервісом, а також підвищити цифрову грамотність громадян.

“Ця програма спрямована на підтримку постраждалих індустрій. Але водночас вона мотивує людей вакцинуватися та користуватися “Дією” як тим ресурсом, який допомагає державі впорядкувати сьогодні відносини громадян та держави та спрощувати їх”, – підсумував глава уряду.

До речі, нещодавно “НСН” писав:  Повідомлення про виплати за вакцинацію: в Україні нова схема шахрайства[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×