Купити квартиру в Дніпрі

Як себе поводити під час атаки дронів-камікадзе

Як себе поводити під час атаки дронів-камікадзе

Останнім часом росіяни почали все частіше здійснювати атаки із застосуванням іранських дронів-камікадзе. І хоч ЗСУ вже навчилися ефективно збивати їх, проте це не завжди вдається, тому громадянам слід знати, як поводитися під час атаки такого типу безпілотника.

Нагадаємо, застосування дронів-камікадзе зафіксовано в Одесі, де внаслідок атаки безпілотників загинуло двоє людей, у Миколаївській області, у Синельниківському районі на Дніпропетровщині, а також у Нікополі, по якому росіяни запускають дрони з лівого берега Каховського водосховища.

Як себе поводити під час атаки дронів-камікадзе

Наслідки падіння збитого дрону-камікадзе на Дніпропетровщині

Як себе поводити під час атаки дронів-камікадзе

Правила поведінки під час атаки дронів-камікадзе розповіли в Оперативному командуванні «Південь», передає НСН.

Враховуючи імовірність повторних атак дронами-камікадзе, збереження загрози ракетних ударів та невгамовне бажання ворога тиснути психологічно на мирне населення, слід зважати на обов’язкові заходи безпеки, – йдеться у повідомленні командування 24 вересня.

Що потрібно робити

  • Не нехтуйте сигналами повітряних тривог, переходьте в укриття.
  • При наближенні дрона-камікадзе, як правило в повітрі чутно роботу його двигуна, звук схожий на роботу двигуна мопеда чи бензопіли.
  • Варто оцінити обстановку навколо, триматися осторонь адміністративних будівель, стратегічних та військових об’єктів, знайти укриття, де перечекати атаку.

«Важко зупинити»: використання росією іранських дронів-камікадзе в Україні створило нові ризики

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×