Купити квартиру в Дніпрі

Чому важко хворий Путін досі живий – відповіли у ГУР

Чому важко хворий Путін досі живий – відповіли у ГУР

Про те, що хворий Путін ось-ось помре, говорять і пишуть вже багато років. І буде чистою правдою сказати, що цієї події з великим нетерпінням чекають десятки, а то і сотні мільйонів людей у світі. А особливо українці. У мережі часто з’являються різні фотографії або відеоматеріали з президентом росії, на яких він виглядає досить хворим, Але Путін досі живий. У ГУР МО України пояснили, чому.

Заступник начальника Головного управління розвідки Вадим Скибицький в інтерв’ю Delfi відповів на питання, що цікавить багатьох, про живучість Путіна. За його словами, лікуванням диктатора займаються найкращі західні. Тому він і досі живий.

Про серйозні хвороби Путіна ще в нульові роки повідомляв генерал армії України, колишній голова Служби зовнішньої розвідки Микола Маломуж. Протягом останніх кількох років дедалі частіше з’являються чутки про те, що російський президент ось-ось помре. Журналіст Delfi поцікавився у Скибицького, чи може розвідка підтвердити чи спростувати подібні розмови.

“На жаль Путіна лікують найкращі західні лікарі, тому він досі живе. Лікували б російські — все б закінчилося швидше”, — заявив Скибицький.

“Не зовсім впевнений, що Путін живий” — Зеленський не розуміє, з ким у Москві вести переговори

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×