Купити квартиру в Дніпрі

Чи є у Міноборони план війни з росією і чому про нього мовчать

Чи є у Міноборони план війни з росією і чому про нього мовчать

На питання, чи є у Міноборони України план війни з росією, і якщо є, то чому ні про нього, ні про прогнози громадянам не надається інформації, відповіла заступниця міністра оборони Ганна Маляр в інтерв’ю видання Лівий Берег, передає НСН.

Ганна Маляр запевнила, що план у Міноборони, звісно є, а, неохоче коментує вище керівництво інформацію ведення війни, аби не корегувати дії ворога.

«Я поясню, чому стримані коментарі. І я зараз теж буду стримана, тому що будь-яке моє слово буде сприйматися як офіційна позиція відомства, і в тому числі нашим ворогом, який кожну інформацію, зокрема і з відкритих джерел, використовує для коригування. Ну от скажімо, коли нас постійно просять, вимагають: скажіть, чому там у певний регіон не надіслали певному підрозділу допомогу? Немає значення, яку відповідь ми дамо. Якщо скажемо, що не надіслали – це сигнал ворогу, а значить немає ніяких контактів, значить, все ж таки все йде успішно. Якщо ми скажемо: ні, хвилиночку, допомога йде, для них це означає, що вони недопрацювали, десь є канал, по якому йде допомога. Те саме стосується і стратегії. Будь-яка відповідь буде означати, що є якийсь план», – пояснила Маляр.

Чи є у Міноборони план війни з росією і чому про нього мовчать

Ганна Маляр

Вона підкреслила, що план протидії рф, звичайно, є. Єдине, що можна абсолютно точно говорити, що це дуже складна боротьба, що наші Збройні сили іноді мали ситуацію зі співвідношенням сил 1:15 не на нашу користь. Це дає розуміння, якою ціною даються ті перемоги, які є, і те стримування, яке є, додала заступниця міністра оборони.

Міноборони розглядає всі можливі сценарії продовження війни

Українці масово повертаються додому з Польщі у розпал війни – в чому причина

Кого зарахують до лав тероборони, а кому відмовлять – відповіть Міноборони

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×