Купити квартиру в Дніпрі

+9 у лютому, а далі до +18 – синоптики дали прогноз погоди

прогноз погоди

Мерзнути залишилося не довго – в Україну йде весна. В Україні останні два тижні лютого погода має бути відносно теплою, крім того буде досить волого. Такий прогноз погоди оприлюднив на своєї сторінці у Фейсбук народний синоптик Станіслав Щедрін.

За його прогнозами, наприкінці зими температура повітря очікується на рівні -3…+3 градуси вночі та +4…+9 вдень.

А ось весна розпочнеться з потепління. Температура на початку березня буде в межах +9…+11, на Заході країни – до +10…+13. Опади, якщо й будуть, то небагато, а сонця навпаки, побільшає.

прогноз погоди

Станіслав Щедрін

Прогноз погоди на кінець березня – квітень

Наприкінці березня хмар у небі побільшає, але потепліє ще дужче. На Заході та Півдні країни будуть дні, коли температура повітря сягатиме +14…+18 градусів.

На початку квітня прийде похолодання, – розповів Станіслав Щедрін. У то й час, коли у Карпатах може випасти сніг, на решті території країни спостерігатимуться перші весняні грози. Й з другої декади місяця по всій країні розпочнеться тенденція до літнього потепління.

Все частіше температура завмиратиме на позначці +15…+20 градусів, зазначив він, але додав, що періодично українців поливатимуть зливи з грозами. Також до кінця квітня буде вітряно.

запахло весною

Запахло весною

Читайте також: 1800 гривень – нова грошова допомога на комуналку. Хто може отримати

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×