Купити квартиру в Дніпрі

Українцям розповіли, що робити, якщо в магазині не приймають оплату карткою

Українцям розповіли, що робити, якщо в магазині не приймають оплату карткою

Українцям розповіли, що робити і куди звертатися, якщо в магазині не приймають оплату карткою, повідомляє НСН, посилаючись на УНІАН.

На випадок відмови в магазинах розрахуватися безготівково створена спеціальна гаряча лінія, куди можна звертатися: 0 800 501 007.

Про це в інтерв’ю УНІАН заявив голова Комітету Верховної Ради з фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев.

“Відмова у використанні банківських карток в магазинах контролюється фактичними перевірками. Встановлений штраф за таке правопорушення у розмірі 8500 гривень. Також є спеціальна гаряча лінія, куди можна звертатися у випадку відмови розрахуватися безготівково: 0 800 501 007”, – зазначив Гетманцев.

При цьому, за його словами, випадків відмов розрахуватися безготівково стає все менше, оскільки над цим активно працюють податкові органи.

“Якщо говорити відверто, то я іноді особисто дзвоню власникам і керівникам магазинів, які припускаються таких, м’яко кажучи, помилок. В різних тональностях дискусії ми доходимо згоди з ними. Це ж саме вчиняють колеги. Питання розрахунку картками було доручено Державній податковій службі, якій вдалося вже на сьогодні вирішити цю проблему”, – повідомив Гетманцев.

Що робити, якщо повністю зник зв’язок – інструкція поведінки

Що потрібно робити, якщо станеться радіаційна аварія: Інструкція

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×