Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Кабмін дозволив роботу кінотеатрів

Кабмін дозволив роботу кінотеатрів

Кабмін вніс зміни до постанови про встановлення карантину, яка передбачає можливість роботи кінотеатрів починаючи з 2 липня. Про це НСН повідомляє з посиланням на Укрінформ.

Постанова № 392 від 20 травня 2020 року “Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів” передбачає можливість роботи кінотеатрів починаючи з 2 липня 2020 року, “але з чіткими умовами, з наповненістю не більше 50%”, – наголосив Степанов.

Нагадаємо, уряд з 12 березня запровадив в Україні карантин з метою протидії поширенню коронавірусної інфекції. Перші послаблення карантинних обмежень в Україні стартували з 11 травня.

Кабінет міністрів прийняв рішення про встановлення адаптивного карантину в Україні з 22 травня по 22 червня, а потім продовжив його дію до 31 липня.

Кабмін дозволив роботу кінотеатрів

Раніше ми повідомляли: Де відпочити в Україні: 10 небанальних маршрутів для подорожей

Рекламні блоки на нашому сайті дозволяють нам бути незалежним ЗМІ, а вам – отримувати оперативну і не проплачену ніким інформацію. Переглядаючи рекламу, ви робите свій внесок у розвиток незалежної журналістики України

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×