Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

ДСНС попереджає про сніголавинну небезпеку у Карпатах

ДСНС попереджає про сніголавинну небезпеку у Карпатах

У Карпатах зберігається значна небезпека сходження лавин. Про це НСН стало відомо з повідомлення Державної служби з надзвичайних ситуацій.

«За даними УкрГідрометцентру, у зв’язку з інтенсивним приростом снігового покриву, 28 лютого у високогір’ї Закарпатської та у горах Івано-Франківської областей зберігається значна сніголавинна небезпека (3 рiвень)» — йдеться у повідомленні.

Також в ДСНС попереджають про пiдвищення рiвнiв води.

«За даними УкрГідрометцентру, 28 лютого на рiчках басейнiв Сяну, Днiстра (Львiвська, Iвано-Франкiвська обл.) та річках Закарпаття очiкується формування чергового тало-дощового паводку з пiдйомом рiвнiв води на 0,3 – 1,5 м над рiвнями 25 лютого на 08 год, без загрози негативних наслiдкiв» — повідомляють в ДСНС.

«В нижній течії р.Боржава можливий початковий вихід води на заплаву.

У зв’язку з добiганням хвилi тало-дощового паводку, протягом доби 28 лютого, на ділянці Прута Коломия – держкордон очiкуються пiдйоми рiвнiв води на 0,3-0,8 м над рівнями на 8 годину 27 лютого, без негативних наслідків.

Проходження максимального рiвня води тало-дощового паводку на р. Прут у створi гiдлогiчного поста Чернiвцi очікується вранцi 28 лютого висотою 80 – 130 см над нулем поста, максимальна витрата 100-230 м куб/сек» — попередили в ДСНС.

ДСНС попереджає про сніголавинну небезпеку у Карпатах
 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×