Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

«Нафтогаз» підвищив ціну на газ для побутових клієнтів

«Нафтогаз» підвищив ціну на газ для побутових клієнтів

Газопостачальна компанія “Нафтогаз України” встановила ціну на природний газ для побутових клієнтів у січні 2021 року на рівні 7,22 грн/куб. м з ПДВ та без урахування вартості розподілу (доставки), повідомляє НСН , посилаючись на Ракурс та на офіційний сайт компанії.

Зазначимо, що це на 14% вище в порівнянні з груднем поточного року (6,33 грн).

  • Нагадаємо, “Нафтогаз” різко підвищив ціни на газ для своїх клієнтів в серпні-вересні. Зокрема, ДК “Нафтогаз України” підняла ціну в серпні на 9% до 3,24 грн/куб. м. вересні ціна газу зросла ще на 45% до 4,70 грн/куб. м. Крім того, “Нафтогаз” підвищив річну ціну на газ для населення з 4,73 грн/куб. м до 5,24 грн/куб. м.
  • У жовтні ціна газу не змінювалася.
  • У листопаді “Нафтогаз” підвищив ціну на газ для своїх клієнтів на 35% до 6,33 грн/куб. м. Крім того, тариф “річний” з листопада підвищений на 23,1% – з 5,24 грн/куб. м до 6,45 грн/куб. м.
  • У грудні ціна газу також не змінювалася.

При цьому в прес-службі “Нафтогазу” відзначили, що за новими правилами роботи ринку природного газу населення (побутові споживачі) може купувати газ безпосередньо у ДК “Нафтогаз України” або у будь-якого іншого постачальника. Частка компанії в постачаннях газу населенню становила 2,5%.

Щоб оперативно отримувати найважливіші новини України і світу, підписуйтесь на наш Телеграм

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×