Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

«Нафтогаз» назвав ціни на газ у грудні для побутових клієнтів

«Нафтогаз» назвав ціни на газ у грудні для побутових клієнтів

Газопостачальна компанія “Нафтогаз України” визначилася з вартістю газу у грудні 2020 року для побутових клієнтів. Про це НСН повідомляє, посилаючись на РБК-Україна та прес-службу компанії.

Ціну збережено на рівні 6,33 грн/куб. м з ПДВ, але без урахування вартості розподілу (доставки). У порівнянні з листопадом вартість газу не змінилася. Крім того, тариф “річний” у грудні збережений на рівні 6,45 грн/куб. м.

«Нафтогаз» назвав ціни на газ у грудні для побутових клієнтів

Нагадаємо, “Нафтогаз” різко підвищив ціни на газ для населення в серпні-вересні. Зокрема, ГК “Нафтогаз України” підняла ціну в серпні на 9% до 3,24 грн/куб. м. У вересні ціна газу зросла ще на 45% до 4,70 грн/куб. м. Крім того, “Нафтогаз” підвищив річну ціну на газ для населення з 4,73 грн/куб. м до 5,24 грн/куб. м.

У жовтні ціна газу не змінювалася.

У листопаді “Нафтогаз” підвищив ціну на газ для своїх клієнтів на 35% до 6,33 грн/куб. м. Крім того, тариф “річний” з листопада підвищений на 23,1% – з 5,24 грн/куб. м до 6,45 грн/куб. м.

При цьому в прес-службі “Нафтогазу” відзначили, що за новими правилами роботи ринку природного газу населення (побутові споживачі) може купувати газ безпосередньо у ДК “Нафтогаз України” або у будь-якого іншого постачальника. Частка компанії в постачаннях газу населенню становить 2%.

Нагадаємо, облгази та міськгази  в регіонах встановлюють власні тарифи на газ. Вони, як правило, вищі ніж у «Нафтогазу», і змінюються пропорційно до цін, встановлених головною газопостачальною компанією.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×