Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Українцям хочуть списати борги за комуналку: комітет схвалив законопроект

Українцям хочуть списати борги за комуналку: комітет схвалив законопроект

Українцям хочуть списати борги за комуналку: нардепи подали сенсаційний законопроект. Про це НСН повідомляє з посиланням на Телеграф.

Як стало відомо НСН , проект закону №3323 «Про списання заборгованості населення за постачання природного газу, централізованого опалення, постачання гарячої води, а також постачання електричної енергії, яка сформувалася за станом на 1 січня 2020» можуть розглянути вже найближчим часом.

Читайте також: Стало известно, как начнется новый учебный год для школьников

Даний законопроект подали кілька депутатів від Оппоблока. Антикорупційний комітет після розгляду законопроекту дав висновок, що він не містить корупційних ризиків і може бути допущений до розгляду у Верховній Раді.

Єдине, що рекомендував доопрацювати комітет у даному законопроекті, так це механізм, який дозволить уникнути зловживань. Як відомо, в проекті закону №3323 йдеться про те, щоб списати заборгованість населення за комунальні послуги, яка існувала на момент 1 січня 2020 року. Списання буде проходити не за всіма боргами за комуналку, а буде стосуватися тільки платежів за природний газ, за опалення, гаряче водопостачання та постачання електроенергії.

Списати борги за газ та опалення пропонують шляхом взаємозаліку перед Нафтогазом за спожитий газ, а от борги за електроенергію повинен буде покрити бюджет.

Українцям хочуть списати борги за комуналку: комітет схвалив законопроект

Раніше ми повідомляли: Пенсии и пособия с 1 июля: кому и сколько прибавят

Рекламні блоки на нашому сайті дозволяють нам бути незалежним ЗМІ, а вам – отримувати оперативну і не проплачену ніким інформацію. Переглядаючи рекламу, ви робите свій внесок у розвиток незалежної журналістики України

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×