Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Зеленський схвалив закон про легалізацію грального бізнесу

Зеленський схвалив закон про легалізацію грального бізнесу

Президент Володимир Зеленський підписав закон 2285-Д про державне регулювання грального бізнесу, не дивлячись на дві взаємовиключні норми про визначення органа-регулятора ринку, пише Економічна правда, передає НСН.

Про це йдеться на сайті парламенту.

Раніше нардеп “Слуги народу” і член податкового комітету Мар’ян Заблоцький пояснював, що закон не може набрати чинності через колізію із правками.

Очікувалось, що президент накладе вето на законопроєкт, аби його відправили на доопрацювання.

“Доставились (правок – ред.) до того, що ми проголосували за дві взаємовиключні норми. В одній нормі пише що є спеціальна комісія, що регулює діяльність азартних ігор, а іншій правці каже що цей орган визначає Кабмін (тобто це може бути подтакова, або Мінфін).

Дуже багато людей хотіли створити цю комісію. В межах проголосованого склад комісію визначатиме податковий комітет Ради, але я, як член комітету проти”,

— пояснював Заблоцький.

Нагадуємо:

14 липня Верховна Рада ухвалила законопроєкт про державне регулювання грального бізнесу. Закон встановлює перелік видів діяльності у сфері азартних ігор, які дозволені в Україні. Зокрема, до нього входять азартні ігри в гральних закладах казино та онлайн, букмекерська діяльність у букмекерських пунктах і через інтернет, випуск та проведення лотерей, ігри в покер через інтернет.

21 липня Голова Верховної Ради відмовив нардепам виправити неузгодженість в правках в законі про гральний бізнес – у нинішньому вигляді закон не запрацює і до розгляду вето президента гральний бізнес легалізований не буде. Це очікується у вересні.

Близько 60% опитаних українців не підтримують рішення Верховної Ради про легалізацію грального бізнесу

У фракції “Слуга народу” прогнозують, що для початку реальної роботи закладів грального бізнесу знадобиться від пів року до року.

Зеленський схвалив закон про легалізацію грального бізнесу

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×