Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

За реформу “Укрзалізниці” візьмуться німецькі фахівці

За реформу "Укрзалізниці" візьмуться німецькі фахівці

Міністерство інфраструктури підписало «Меморандум про взаєморозуміння» із залізничним оператором Німеччини Deutsche Bahn. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє прем’єр-міністр України Олексій Гончарук.

Церемонія підписання відбулась в Українському домі у Давосі 22 січня.

«Цей альянс — це логічне продовження Плану реструктуризації Укрзалізниці, яке анонсував Президент Володимир Зеленський у вересні 2019 року», — написав прем’єр-міністр.

За словами Гончарука, Україна повністю зберігатиме за собою контроль над Укрзалізницею, а німецькі фахівці працюватимуть над реформуванням управлінських механізмів підприємства.

«Тож одразу відкидую всі чутки — про жодні продаж чи оренду стратегічно важливого державного об’єкта, як Укрзалізниця, мова не йде», — зазначив прем’єр.

За реформу "Укрзалізниці" візьмуться німецькі фахівці

Крім того, прем’єр-міністр розраховує,  що «німецька операційна ефективність та нульова терпимість до корупції стане базою для зміни ситуації в Укрзалізниці».

Deutsche Bahn AGт — німецька залізнична компанія, найбільший залізничний оператор Німеччини.

Deutsche Bahn AG є державною компанією, найбільшою залізнично-транспортною та залізнично-інфраструктурною компанією центральної Європи. 

Щорічно перевозить близько 4,6-4,8 млрд пасажирів і 270-290 млн тонн вантажів. У структуру холдингу входять понад 300 різних підрозділів і окремих підприємств. Компанія проводить активну політику по розширенню свого бізнесу в Європі, постійно інвестує в покупку нових компаній і розширення діяльності.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×