Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Криптовалютна біржа відкрила рахунок в українському банку

Криптовалютна біржа відкрила рахунок в українському банку

Криптовалютна біржа Binance відкрила рахунок в українському банку. Про це НСН стало відомо з повідомлення на сайті Міністерства цифрової трансформації України.

«Розрахунковим українським банком для одного з найбільших криптомайданчиків світу Binance став IBOX BANK. Цей банк працює на фінансовому ринку вже 20 років і його клієнтами переважно є представники великого бізнесу», — йдеться в повідомленні.

Це означає, що:

  • Мінцифра, як регулятор ринку віртуальних активів, дотримується своїх планів щодо створення легального ринку криптоактивів в Україні,
  • українці зможуть безперешкодно купувати і продавати віртуальні активи,
  • компанія Binance платитиме в Україні податки від операцій з криптоактивами.

Міністерство цифрової трансформації та міжнародна компанія Binance підписали меморандум про співпрацю у листопаді минулого року. Сторони домовились разом працювати над створенням комфортного середовища для розвитку криптоіндустріі в Україні.

 Наступним кроком з боку держави стане врегулювання питання оподаткування операцій з криптоактивами. Відповідний законопроєкт поданий у парламент депутатським об’єднанням Blockchain4Ukraine. Він вже схвалений комітетом ВР з питань цифрової трансформації та знаходиться на розгляді інших комітетів парламенту.

Мінцифра підтримує цей документ та сприятиме його скорішому прийняттю після консультацій з Міністерством фінансів.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×