Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

У МЗС назвали чітку позицію України щодо НАТО

У МЗС назвали чітку позицію України щодо НАТО

У МЗС України назвали остаточну ціль держави щодо НАТО. Про це Nikopolnews дізнався з повідомлення інформагентства УНН, яке посилається на виступ заступника Міністра закордонних справ України Єгора Божка під час прес-конференції у Києві.

Згідно інформації, отриманої Nikopolnews, Єгор Божок заявив, що тактика може різнитися, але остаточна мета одна.

– Україна — це четвертий фронт протистояння російської війни проти всієї демократичної спільноти. Ця війна не почалась в 2014-му, але набагато раніше, навіть не у 2008 році, коли ми всі зупиняли російську армію на шляху до Тбілісі.

Важливо для нас, і було важливо під час всієї невзгоди, до якої потрапила Україна в 2014 році, що НАТО стояло на боці України, підтримуючи нас не лише політично, а й практично, включаючи сферу протистояння гібридним загрозам від РФ. Ми вчилися разом, як реагувати на ці асиметричні дії з метою дестабілізації нашої країни і всієї Європи, не говорячи про весь світ. І ми продовжимо кооперацію з нашими друзями і партнерами з Альянсу. Ми чітко заявили, що наша остаточна ціль — це набути членства в НАТО. Тактика може різнитися, але ціль залишається незмінною. І я б хотів підтвердити її тут зараз, щоб завадити подальшим спекуляціям про наше рішення продовжувати подальшу співпрацю і інтеграцію, — наголосив Божок.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×