Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

«Пекельні» курйози позачергових виборів до Верховної Ради

«Пекельні» курйози позачергових виборів до Верховної Ради

Telegram-канал «Адвокат права» зібрав добірку найгучніших курйозів виборчого дня. Про них Nikopolnews дізнався з повідомлення на каналі.

Згідно інформації, отриманої Nikopolnews,  у селі на Кіровоградщині члени ДВК зберігали бюлетені у каструлі з написом «сейф», куди склали документацію та опломбували ємність.

У Дніпрі на одному з округів біля виборчих дільниць влаштували розпродаж солодощів за 5 копійок за пакунок. Продавці безпосередньої агітації не проводили, проте напередодні один з кандидатів обіцяв віддячити виборцям за їхню активність.

На Одещині та у Харкові повідомили про замінування виборчих дільниць. Голосування там призупинили, але людей не евакуйовували. Вибухотехніки на кожній дільниці працювали приблизно півгодини. Вибухівки не знайшли.

У Рівному на кількох дільницях зникло світло. А приміщення однієї з них – без вікон. Хтось підсвічував собі телефоном, комусь члени комісії простягали в кабінку руку з ліхтариком.

На Житомирщині 23-річна голова ДВК запізнилась на дільницю. Через це та відкрилась на годину пізніше.

А у Миколаєві та Коростишеві біля дільниць затримали групи озброєних молодиків. Що вони там робили – не пояснили. Під час обшуку в них знайшли пістолети. Усіх забрали до райвідділку.

У Львові чотири години тривав скандал за участю 94-річної бабусі, під час якого вона навіть встигла заснути. Зрештою, бабуся порвала та з'їла свій бюлетень.

У Києві на дільниці жінка спробувала вдати з себе мертву. Відео опублікували у соцмережах. Як зазначається, вона забула паспорт для голосування, і їй відмовили у видачі бюлетеню. На відео з місця інциденту видно, як жінка голосно кричить, а потім різко падає на підлогу.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×