Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

На Донбасі загинув бойовий медик

На Донбасі загинув бойовий медик

22 березня Україна понесла ще одну втрату на Донбасі. Загинув старший сержант Володимир Маркевич, який був старшим бойовим медиком. Про це Nikopolnews дізнався з повідомлення прес-служби 24 ОМБр, у якій служив загиблий.

Згідно інформації, отриманої Nikopolnews, життя Володимира обірвалося внаслідок ураження ворожим снайпером у районі населеного пункту Новомихайлівка.

Повідомляється, що, будучи старшим бойовим медиком, сержант перебував на спостережному посту переднього краю лінії розмежування, як на найбільш небезпечній ділянці батальйонного району оборони, де його допомога могла бути необхідною бійцям будь-якої миті. В цей час російські найманці здійснили три постріли з новітньої снайперської гвинтівки калібру 12,7 мм., одна з куль якої пробила захисну стінку укриття і смертельно поранила нашого захисника.

На Донбасі загинув бойовий медик

Володимир Михайлович народився 05.02.1971 року, проживав у Львівській області, Миколаївському районі, смт. Розділ. На службі в Королівській бригаді перебував з квітня 2018 року. Без батька залишився 22-річний син Кирило.

Світла пам’ять!

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про втрати у 93-ї ОМБр, де традиційно служить багато вихідців з Дніпропетровської області. Тут один за одним загинули двоє бійців – 20 і 21 березня.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×