Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Підвищення тарифів: “Слуга народу” готує антикризовий план

Підвищення тарифів: "Слуга народу" готує антикризовий план

Фракція “Слуга народу” готує план антикризових заходів для вирішення проблем, які можуть виникнути через підвищення тарифів. План оприлюднять в найближчі дні.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія, пише РБК-Україна, передає НСН.

Він анонсував нараду з прем’єром Денисом Шмигалем, в.о міністра енергетики Юрієм Вітренко, представниками Офісу президента.

“Від імені фракції “Слуга Народу” повідомляю, що ми готуємо план антикризових заходів для вирішення проблем, які можуть виникнути через підвищення тарифів. Він буде напрацьований і оприлюднений в найближчі дні”,

– написав він.

Арахамія запевнив, що фракція готова ухвалювати рішення в будь-який час.

“Зараз маємо розібратися з тим, що відбулося, наскільки обгрунтоване підвищення і, як у цій ситуації захистити людей”,

– додав він.

Підвищення тарифів: "Слуга народу" готує антикризовий план

Нагадаємо, в Україні в ряді міст влаштували акції протести через підняття тарифів на газ. Зокрема, протестують в Полтаві, Чернівцях, Херсоні, Львові, Івано-Франківську. Люди перекривають траси і передають звернення головам міських рад.

Зазначимо, з 1 січня в Україні зросли тарифи на тепло та електроенергію, також у 2021 році українці будуть платити більше не тільки за газ, але і за його постачання.

Щоб оперативно отримувати найважливіші новини України і світу, підписуйтесь на наш Телеграм

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×