Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Названо партію, яка проходить у всі ради облцентрів

Названо партію, яка проходить у всі ради облцентрів

У фаворити місцевих виборів вибилися три партії “парламентської ліги” – “Слуга народу”, “Європейська солідарність” та “Опозиційна платформа – За життя”. При цьому СН і ЄС заведуть свої фракції в усі облради, – повідомляє НСН з посиланням на РБК Україна.

“Слуга народу” взяла лідерство в чотирьох облрадах – Дніпропетровській, Житомирській, Чернівецькій і Сумській. Тоді як у великих містах президентська партія претендує на мерське крісло лише в Полтаві та Ужгороді, а у всіх міськрадах обласних центрів не показала результат вище другого місця. У Києві СН посіла лише п’яте місце, а в Івано-Франківський та Львівський міськради і зовсім не проходить.

“Євросолідарність” отримає найбільші фракції у чотирьох обласних радах – Львівській, Київській, Рівненській та Тернопільській. Також ЄС виявилася єдиною партією, яка отримає представництво у всіх міських радах обласних центрів. В міськради Києва, Львова та Рівного політсила Порошенко посіла перші місця, а ось на мерські крісла в другому турі претендує тільки у Львові, Рівному та Сумах.

ОПЗЖ попередньо проходить в 16 облрад, не потрапляє – в шість. Вона здобула перемогу в чотирьох облрадах – у Миколаївській, Запорізькій, Одеській та Херсонській. У Миколаєві та Одесі кандидати від ОПЗЖ будуть боротися за крісло мера у другому турі. До того ж в Миколаєві партія здобула лідерство на виборах у міськраду

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×