Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

ТКГ узгодила чотири нові точки розведення сил на Донбасі – штаб ООС

ТКГ узгодила чотири нові точки розведення сил на Донбасі - штаб ООС

Тристороння контактна група узгодила чотири нові точки розведення сил і засобів на Донбасі, заявив виконувач обов’язків Об’єднаних сил Віктор Ганущак на брифінгу 4 листопада, передає Радіо Свобода, інформує НСН.

«За результатами зустрічі ТКГ погоджено 4 ділянки: Григорівка, Слов’яносербськ, Петрівка і Нижньотепле. Ситуація після розведення на ділянках Станиця Луганська, Золоте і Петрівське в цілому залишається стабільною та контрольованою,

– сказав командувач.

Три ділянки з озвучених – Слов’яносербськ, Петрівка і Нижньотепле – розташовані у Луганській області, одна – Григорівка – у Донецькій.

Раніше цю ж інформацію підтвердив віцепрем’єр-міністр реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков, однак тоді не згадували назви контрольно-пропускних пунктів.

Збройний конфлікт на Донбасі триває від 2014 року після російської окупації Криму. Україна і Захід звинувачують Росію у збройній підтримці бойовиків. Кремль відкидає ці звинувачення і заявляє, що на Донбасі можуть перебувати хіба що російські «добровольці».

За даними ООН, від квітня 2014-го до 31 липня 2020 року внаслідок збройного конфлікту на Донбасі загинули від 13 100 до 13 300 людей.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×