Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Зеленський анонсував всеукраїнське опитування під час виборів (відео)

Зеленський анонсував всеукраїнське опитування під час виборів (відео)

Президент Володимир Зеленський закликав українців проголосувати на місцевих виборах, які пройдуть 25 жовтня, і анонсував проведення всенародного опитування в цей день. Українцям запропонують дати відповідь на 5 запитань. Що саме планують питати, наразі невідомо, – повідомляє НСН з посиланням на відеоролік, оприлюднений Зеленським.

«25 жовтня на виборчій дільниці я поставлю тобі 5 важливих запитань про те, що ми обговорюємо на вулиці, на кухні та в інтернеті, про що сперечаємось з друзями, батьками або таксистами. Про те, про що нас раніше ніколи не питали. 5 важливих питань, щоб дізнатися твою думку»,

— сказав Зеленський у відеозверненні до українців.

Він не уточнив, що саме хоче запитати в українців, але пообіцяв озвучити їх невдовзі.

Як повідомляє Телеграм-видання Политика Страны, посилаючись на власні джерела в Офісі президента, голова держави запише 5 відеороліків по кожному питанню і оприлюднить їх вже найближчим часом.

Наразі, не ясно, чи справді буде проводитись анонсоване опитування і в якому форматі. Якщо буде, то як встигнути організувати його за 12 днів і за який кошт.

Зеленський анонсував всеукраїнське опитування під час виборів (відео)

Раніше ми повідомляли: Протестуючи проти політики Зеленського: В центрі Києва фронтовик влаштував самоспалення

Рекламні блоки на нашому сайті дозволяють нам бути незалежним ЗМІ, а вам – отримувати оперативну і не проплачену ніким інформацію. Переглядаючи рекламу, ви робите свій внесок у розвиток незалежної журналістики України

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×