Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Володимир Зеленський висловив сподівання щодо зарплати вчителів

Володимир Зеленський висловив сподівання щодо зарплати вчителів

Президент Володимир Зеленський висловив сподівання, що до кінця його каденції вчителі в Україні отримуватимуть більшу зарплатню. Про це він сказав на сьогоднішній зустрічі з випускниками, які набрали найбільше балів за результатами зовнішнього незалежного оцінювання, повідомляє НСН з посиланням на Офіс президента.

В ході зустрічі Володимир Зеленський зазначив, що успішність учнів залежить не тільки від їхньої працьовитості та наполегливості, а й від їхніх батьків, учителів та репетиторів. Глава держави висловив сподівання, що до кінця його каденції ситуація з оплатою праці педагогічних працівників зміниться на краще.

«Наші вчителі повинні більше заробляти, і під кінець каденції всі повинні це відчувати. Люди, які передають знання, мають бути щасливими та не думати про побутові речі чи де і як підзаробити»,

– зауважив він.

Також Зеленський підтримав ініціативу надання президентських стипендій учням, які набрали максимальну кількість балів під час ЗНО.

Володимир Зеленський висловив сподівання щодо зарплати вчителів

Раніше ми повідомляли: Стало відомо, скільки українці платять за дачу Зеленського

Рекламні блоки на нашому сайті дозволяють нам бути незалежним ЗМІ, а вам – отримувати оперативну і не проплачену ніким інформацію. Переглядаючи рекламу, ви робите свій внесок у розвиток незалежної журналістики України

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×