Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Бойовики заявили, що КПВВ біля Донецька працюватиме два дні на тиждень

Бойовики заявили, що КПВВ біля Донецька працюватиме два дні на тиждень

Проросійські бойовики на Донбасі будуть пропускати людей через контрольний пункт в’їзду-виїзду (КПВВ) по коридору Оленівка – Новотроїцьке два дні на тиждень. Пропуск буде здійснюватися по понеділках і п’ятницях, пише РБК-Україна, передає НСН.

Про це повідомляють сепаратистські ЗМІ.

Повідомляється, що так званий “гуманітарний коридор” на в’їзд і виїзд з окупованих районів Донецької області буде працювати по понеділках і п’ятницях. Найближчим часом збережеться саме такий графік.

Українська сторона відзначає, що бойовики пропускають не всіх громадян. За словами помічниці начальника Донецького прикордонного загону – начальника прес-служби Валерії Карпиленко, станом на 12:00 сьогодні через КПВВ “Новотроїцьке” в окуповані райони попрямували понад 100 осіб та 5 автомобілів, а на підконтрольну територію виїхали 16 осіб та дві машини.

Зазначимо, бойовики випускають тільки людей з пропискою на підконтрольній Україні території. На територію ОРДО можна потрапити тільки за заздалегідь узгодженими списками з обов’язковою двотижневою обсервацією через пандемію коронавірусу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Тристороння контактна група домовилася про відкриття двох нових КПВВ в Луганській області до 10 листопада.

Раніше ми писали: ТКГ домовилася про повне припинення вогню з 27 липня

Бойовики заявили, що КПВВ біля Донецька працюватиме два дні на тиждень

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×