Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

При евакуації загиблого військового та пораненого бійця на Донбасі загинув медик

При евакуації загиблого військового та пораненого бійця на Донбасі загинув медик

Російсько-окупаційні війська вкотре порушили усі моральні та гуманітарні норми і обстріляли трьох військовослужбовців, які мали здійснити евакуацію тіла полеглого українського героя, котрий сьогодні, 13 липня, загинув підірвавшись на невідомому вибуховому пристрої поблизу населеного пункту Зайцеве. Про це НСН повідомляє з посиланням на штаб ООС.

Як стало відомо НСН , отримавши підтвердження режиму «Тиша» група евакуації в білих касках із розпізнавальними знаками не встигла дійти до тіла полеглого декілька метрів. У цей час ворог відкрив вогонь на ураження зі стрілецької зброї. Група відійшла, але військовий медик поспішив на допомогу пораненому. В цю мить противник знову почав обстріл з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

Внаслідок ворожого вогню військовий медик – загинув, одного військовослужбовця було поранено, а ще один – отримав бойове травмування.

Підступне вбивство медика, на якому були усі відповідні маркування є черговим свідченням того, що російсько-окупаційні підрозділи навіть не збираються дотримуватися жодних міжнародно-правових норм.

Наразі тіла загиблих та поранений воїн знаходяться на місці обстрілу. Тривають перемовини з СММ ОБСЄ щодо їхньої евакуації.

При евакуації загиблого військового та пораненого бійця на Донбасі загинув медик

Раніше ми повідомляли:Сьогодні на Донбасі загинули двоє українських військових

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×