Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Росіяни стверджують, що доправили «гумконвой» до Києво-Печерської лаври

Росіяни стверджують, що доправили «гумконвой» до Києво-Печерської лаври

Президент генеральної асамблеї Міжпарламентської асамблеї православ’я, депутат Держдуми РФ Сєргєй Гаврілов заявив, що православні віряни Росії змогли допомогти Києво-Печерській лаврі гуманітарною допомогою. Про це НСН повідомляє з посиланням на російське видання «Царьград».

Спосіб доставки вантажу і спосіб перетину державного кордону України у повідомленні не озвучується. На офіційній сторінці Києво-Печерської лаври також відсутня інформація про отримання російського «гумконвою».

“Вантаж з гуманітарною допомогою доставлений в Лавру і лікарні Києва, незважаючи на протидію при минулих спробах”,

– наводить слова парламентарія його прес-служба.

У РФ заявили, що спроби допомогти священникам лаври були й раніше, але «істерична реакція» Блоку Петра Порошенка змусила офіційний Київ відмовитись від російської гуманітарки.

Росіяни стверджують, що доправили «гумконвой» до Києво-Печерської лаври

Нагадаємо, ще наприкінці квітня Москва вимагала пустити гумконвой до лаври. Тоді омбудсмен РФ Тетяна Москалькова звернулася до Людмили Денісовоі з проханням допомогти з доставкою до лаври гуманітарного вантажую Денісова відповіла, що не вирішує таких питань, а тільки контролює дотримання прав.

Раніше ми повідомляли: Обстріли на Донбасі: п’ятеро українських військових поранено

Рекламні блоки на нашому сайті дозволяють нам бути незалежним ЗМІ, а вам – отримувати оперативну і не проплачену ніким інформацію. Переглядаючи рекламу, ви робите свій внесок у розвиток незалежної журналістики України

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×