Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Президента холдингу «1+1» офіційно висунули на Міністра культури

Президента холдингу «1+1» офіційно висунули на Міністра культури

Олександра Ткаченка офіційно висунули в міністри культури. Прем’єр-міністр Денис Шмигаль вніс відповідне подання до Верховної Ради. Про це НСН повідомляє з посиланням на detector.media.

Як стало відомо НСН , 3 червня у Верховній Раді зареєстровано проєкт постанови № 3585 про призначення народного депутата від партії «Слуга народу», президента холдингу «1+1 медіа» Олександра Ткаченка міністром культури та інформаційної політики.

Подання про призначення нового міністра за пропозицією депутатської фракції партії «Слуга народу» вніс до Верховної Ради прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

З 2019 року Олександр Ткаченко є народним депутатом від партії «Слуга народу». Він очолює парламентський Комітет з питань гуманітарної та інформаційної політики. Також він є президентом холдингу «1+1 медіа». До обрання народним депутатом пан Ткаченко багато років був генеральним директором групи «1+1 медіа» та каналу «1+1».

Нагадаємо, 1 червня фракція «Слуга народу» підтримала кандидатуру Олександра Ткаченка на посаду міністра культури та інформаційної політики.

На брифінгу він розповів про свої перші плани на посаді міністра: запустити роботу нових державних агентств у сфері культури, розблокувати фінансування культурної сфери з державного бюджету, провести в Раді законопроєкт №3377 про підтримку культури і креативних індустрій.

Президента холдингу «1+1» офіційно висунули на Міністра культури

Олександр Ткаченко запропонував на посаду голови Комітету Верховної Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики кандидатуру свого заступника в комітеті Микити Потураєва.

Раніше ми повідомляли: Суд зобов’язав ДБР відкрити справу проти Дубінського

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×