Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Венедиктова анонсувала примусовий привід Порошенка на допит

Венедиктова анонсувала примусовий привід Порошенка на допит

Генпрокурор України Ірина Венедіктова анонсувала примусовий привід на допити для Порошенка. Про це НСН повідомляє з посиланням на СтопКор.

Як стало відомо НСН , Венедіктова в ефірі на одному з телеканалів заявила, що у разі, якщо ексглава держави Петро Порошенко продовжить “прогулювати” допити в ДБР, буде вирішуватися питання про його примусовий привід.

Вона зазначила, що наслідки “прогулів” для Порошенко все ж будуть і додала, що ГПУ і ДБР в цьому плані “рухаються суто в законі”.

За її словами, підписання підозр щодо інших справ Порошенко відбудеться, коли для цього будуть законні підстави. Спочатку правоохоронці проведуть деякі процесуальні дії.

Нагадаємо, нещодавно нардеп Андрій Деркач опублікував аудіозаписи розмови Петра Порошенка з ексвіце-президентом США Джозефом Байденом. У плівках міститься інформація, яка спонукала ГПУ завести справу на колишнього главу держави за фактом державної зради.

Венедиктова анонсувала примусовий привід Порошенка на допит

Також 26 травня експрезиденту був призначений допит в ДБР у справах про контрабанду картин, але він на нього не з’явився. Замість цього, в той же день він виставив дані полотна в музеї Івана Гончара і був присутній на їх виставці. По приїзду слідчих ДБР в музей для вручення повістки Порошенко, той уже покинув будівлю. Пізніше Печерський суд визнав силові обшуки в музеї незаконними.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×